Kerja Kosong Sabah 2018 | Jurutera Gred E12 / 13 - SESB

Kerja Kosong Sabah 2018
Sabah Electricity Sdn Bhd

JURUTERA GRED E12 / 13 

Jabatan Power Contract Management, Bahagian Single Buyer

Maklumat & Syarat Permohonan 

·        Warganegara Malaysia;
·        Memiliki Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Kejuruteraan Elektrik/Mekanikal  dari institusi pengajian tinggi yang diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia atau setaraf dengannya;dan
·        Lulus dengan kepujian dalam mata pelajaran Bahasa Malaysia (termasuk Ujian Lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia (SPM);
·        Wajib berdaftar dengan Board of Engineer Malaysia (BEM)
·        Calon yang mempunyai pengalaman kerja akan diberi keutamaan.


Bidang Tugas 

·        Provide assistance in evaluation of Independent Power Plants (IPPs) and internal project proposals in terms of technical and financial aspects.
·        Provide assistance in coordinating negotiation and preparation of Power Purchase Agreement (PPA) and relevant agreements.
·        Provide assistance in resolving issues with IPPs through resolution measures provided in PPA.
·        Monitor the operation and performance of power plants in accordance to all regulations, codes, acts,laws and the signed and executed agreements.
·        Provide support and coordinate communication between IPPs and relevant internal departments in carrying our project implementations and performance evaluations.


Tarikh Tutup: 02 Nov 2018


CARA MEMOHON


Anda perlu berdaftar sebagai pemohon di dalam sistem eRecruit sekiranya anda ingin memohon kekosongan jawatan yang diiklankan. 

https://erecruit.sesb.com.my/login.aspx
Sekiranya anda merupakan pemohon yang telah berdaftar, sila Log Masuk ke dalam sistem.

Pemohon adalah di nasihatkan untuk membuat semakan status permohonan dari semasa ke semasa selepas tarikh tutup iklan. Pemohon yang disenarai pendek untuk proses temuduga akan dimaklumkan melalui emel yang didaftarkan.

Jika memerlukan sebarang bantuan, sila hubungi Pentadbir sistem eRecruit melalui e-mel:erecruit@sesb.com.my atau hubungi mereka di talian tetap
088-282 288/088-282 714/088-2822210 Response to "Kerja Kosong Sabah 2018 | Jurutera Gred E12 / 13 - SESB"

Post a Comment